Чт, 2024-03-28, 12:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:57
Прем'єра документальної кінотрилогії про "неймовірних українців" відбудеться на Гогольfest. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

18 вересня в рамках Гогольfest-2016 відбудеться прем’єра серії документальних фільмів Ucrazyans ("Неймовірні українці"), знятих Сергієм Андрушком, Дмитром Коноваловим та Дмитром Тяжловим.

Автори фільмів досліджують, чи сталися зміни в українському суспільстві, зокрема, чи вдалося подолати корупцію, яке в країні сьогодні панує ставлення до громадських активістів та реформ, повідомляє Cultprostir.

Починаючи з 3-го вересня, у дев’яти містах України відбувалися регіональні допрем'єрні покази кінотрилогії.

"Думаю, що народ у принципі мало обізнаний щодо перебігу реформ в Україні, про те, як організована сама держава, як і ким ухвалюються рішення. Держава, на жаль, майже не спілкується з суспільством з цієї теми. Думаю, що Ucrazyans – дуже гарна можливість на конкретному прикладі зазирнути за ці лаштунки, побачити, як даються реформи, яка роль держави і громадянського суспільства в них", - розповів Михайло Жернаков, реформатор та герой Ucrazyans.

Раніше повідомлялося, що міжнародний фестиваль сучасного мистецтва "Гогольfest. Вавилон", який відбудеться 16-25 вересня на арт-заводі "Платформа", оголосив основну частину програми.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 730 | Додав: adminA | Теги: ГОГОЛЬFEST, прем'єра документальної кінотрилогі, неймовірні українці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]