Нд, 2024-05-05, 17:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:52
Привітав українців з прийдешнім Різдвом Предстоятель ПЦУ Епіфаній
Інші останні Релігійні новини

Предстоятель ПЦУ Епіфаній привітав українців з прийдешнім Різдвом

Митрополит Православної Церкви України Епіфаній привітав українців з прийдешнім Різдвом Христовим та Новим роком.

"Дорогі брати і сестри! Сердечно вітаю всіх вас з Різдвом Христовим та Новим роком. Ці свята - не лише нагадування про давні історичні події у Віфлеємі, а нагода подякувати Господу нашому Ісусу Христу за всі його благодіяння виявлені до нас. Тож славімо в молитвах і колядках народження сина Божого, розділяючи радість у колі своєї родини та з Ближніми. Наші гарячі молитви за тих, хто святкує Різдво Христове в умовах окупації, в полоні чи несправедливому ув’язненні. Ми просимо у Господа для них підтримки та захисту. Від золотоверхого Києва з духовного осердя нашої Єдиної помісної Православної церкви України нехай лине ангельська вістка до кожної родини: "Христос народився! Славімо його!", - сказав Епіфаній.

Нагадаємо, Сполучені Штати Америки привітали Православну церкву України з першою річницею отримання Томосу про автокефалію.

Раніше п'ятий президент України Петро Порошенко привітав українців з річницею вручення Томосу про автокефалію Православної церкви України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Релігійні новини | Переглядів: 1257 | Додав: adminA | Теги: Предстоятель ПЦУ Епіфаній, прийдешнє Різдво, українці | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]