Вт, 2024-05-07, 01:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:54
Прокоментував підсумки "Рамштайну-17" Зеленський
Інші останні Новини України

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що на сьогоднішньому засіданні Контактної групи з питань оборони України (формат "Рамштайн") були оголошені нові пакети допомоги для України, які містять снаряди, ракети і нові потужності для посилення протиповітряної оборони України. Про це глава держави сказав у зверненні до українців.

Президент розповів, що сьогодні відбулось сімнадцяте засідання Контактної групи з питань оборони України (формат "Рамштайн"). "Є й нові пакети підтримки України – наших воїнів. Це стосується і снарядів, і ракет, і РЕБ, і дронів, і нових потужностей для нашої ППО. Створена відповідна коаліція розвитку ППО. Лідерами в її організації є Німеччина та Франція, і я дякую за таке лідерство", - наголосив Зеленський.

"Дякую кожній країні, яка бере участь у цих зусиллях – у тому, що дає можливість нашим містам і селам бути більш захищеними від російських ударів. Поки не все можна розповідати публічно, але український повітряний щит стає сильнішим буквально щомісяця", - відзначив президент.

Також Зеленський додав, що найближчим часом очікує звіт міністра оборони України Рустема Умєрова про результати засідання "Рамштайн-17".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 202 | Додав: adminA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]