Пт, 2024-04-26, 10:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:47
РНБО - під Зеленопіллям стріляли з "Торнадо"
Інші останні Надзвичайні новини

Заступник секретаря РНБО Михайло Коваль заявив, що під Зеленопіллям терористи обстріляли українських бійців із систем залпового вогню "Торнадо", прийнятих на озброєння збройних сил РФ у 2010 році.

"Щодо нещодавніх подій в районі Зеленопілля. Ми, військові експерти, чітко бачимо, що стріляли не з установки "Град". А стріляли швидше з установки "Торнадо", прийнятої в збройних силах Росії в 2010 році. Тому що всі ураження нашої техніки, всі ті моменти, які ми бачимо на знімках, підказують, що це саме ті реактивні снаряди, які застосовуються саме цією системою", – сказав Коваль.

Як відомо, 11 липня сотник Майдану Володимир Парасюк повідомив, що в п'ятницю, 11 липня, о 5 годині ранку біля села Зеленопілля, що на Луганщині, російські бойовики з установки "Град" обстріляли українських військових з 24 моторизованоі бригади (Яворівщина, Львівська область).

Речник АТО Владислав Селезньов повідомив, що за добу 11 липня в зоні АТО загинуло 23 військовослужбовці Збройних Сил України та Державної прикордонної служби України.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 934 | Додав: adminA | Теги: Зеленопіллям, стріляли, Торнадо, РНБО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]