Нд, 2024-05-19, 18:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:24
Робота в Європі: де більше платять?
Інші останні Новини Європейського Союзу

Понад п'ять мільйонів українців розглядають можливість роботи за кордоном. В сучасній Україні стає все менше вакансій з хорошим рівнем заробітної плати. Часто українці хочуть поліпшити свій матеріальний стан, і шукають роботу за кордоном в Вінниці, Одесі, Хмельницькому, Дніпрі тощо. Завдяки широким можливостям, зараз не складає труднощів виїхати на заробітки в чужу країну.

Перш ніж українець поїде за кордон в пошуках кращого життя, він задається безліччю питань. Як зважитися на тривалу поїздку в чужу країну? Де шукати роботу? В якій країні заробітчанам платять найбільше? Nikoloz-job.ua пропонує добірку країн з найвищим рівнем заробітку для іноземців.

Куди їхати заробітчанам?

В яку країну краще відправитися на заробітки українцеві? Які зарплати в країнах Європи?

Німеччина.

У Німеччині великий недолік будівельників, ремонтників, інженерів. Економіка країни досить стабільна, що дозволяє гарантувати високий рівень заробітної плати для іноземців. Середня зарплата в Німеччині становить 2300 євро. Якщо вас цікавить робота з високим рівнем кваліфікації, буде потрібно знання німецької мови.

Ірландія.

Ірландія відчуває дефіцит маркетологів, бухгалтерів. Саме в Ірландії часто приймають на роботу іноземних фахівців з високим рівнем кваліфікації. Також в країні затребувані іноземні програмісти. Середня зарплата тут - 1600 євро.

Італія.

В Італії найчастіше працюють жінки з України. В країні не вистачає покоївок, домробітниць, доглядальниць. Найчастіше в Італії на роботу беруть людей тільки виходячи з їх кваліфікації. Рівень заробітку становить 1500 євро.

Португалія.

На роботу в Португалію найчастіше їдуть для збору врожаю, сезонних робіт. Тут також потрібні будівельники. Щомісячні витрати в Португалії дозволяють заробітчанам відкладати гроші. Португальці дуже лояльні до іноземним працівникам, що також є безсумнівним плюсом. Середня зарплата в Португалії - 1100 євро.

Чехія.

У Чехії зазвичай требуются рабочие на заводи, збір врожаю, обслуговуючий персонал. Завдяки географічній близькості з Україною, саме Чеська Республіка часто стає вибором для працевлаштування заробітчан. Рівень заробітку тут близько 1000 євро.

У чому запорука успішного працевлаштування за кордоном?

  1. Укладення трудового договору.

  2. Оформлення медичної страховки.

  3. Перевірка роботодавця.

  4. Вибір гідного агентства з працевлаштування за кордоном.

  5. Обов'язкова наявність робочої візи.

Якщо ви будете дотримуватися простих рекомендацій від Nikoloz-job, робота за кордоном принесе вам тільки задоволення.

Nikoloz-job - агентство з працевлаштування за кордоном.

Агентство з працевлаштування за кордоном Nikoloz-job допомагає знайти роботу за кордоном. Компанія надає допомогу в оформленні документів для працевлаштування, підтримує заробітчан на протязі всього терміну дії контракту.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 874 | Додав: admin | Теги: Європа, робота | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]