Ср, 2024-05-08, 23:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:03
Стали частіше робити аборти і розлучатися на росії
Інші останні Новини російської федерації

За 2022 рік росстат зафіксував 625 тисяч розлучень, що є абсолютним максимумом з 2014 року.

Через війну проти України та оголошену злочинною владою мобілізацію на росії спостерігається зростання кількості абортів.

Як відомо, раніше росстат зафіксував продовження спаду народжуваності і зростання числа розлучень.

"Поки влада воює із Заходом "за сімейні цінності", сім'ї в рф руйнуються. Через війну та мобілізацію у 2022 році сповільнилося зниження кількості абортів", - розповів демограф Олексій Ракша.

Він зазначив, що число абортів на території росії безперервно знижується в останні десятиліття, проте в минулому році, коли росіяни почали повномасштабну війну проти України, зниження різко сповільнилося - на 4 процентних пункти. Ракша вважає, що ситуація з абортами безпосередньо пов'язана з війною та мобілізацією.

За його словами, на падіння народжуваності в рф також вплинула мобілізація. "У червні число народжених знизилося на 4,5%. Це сталося через те, що кількість чоловіків, які знаходяться поруч зі своїми жінками, зменшилася через мобілізацію та втечу за кордон",-говорить Ракша.

Зазначається, що за 2022 рік росстат зафіксував 625 тисяч розлучень, що є абсолютним максимумом з 2014 року.

За словами експертів, війна не рідко стає приводом для розлучень. Дружини побоюються агресивної і неадекватної поведінки чоловіків після повернення з фронту і почали приймати рішення йти першими і шукати заміну, поки є така можливість.

Аборти на росії

Як повідомлялося, раніше російська православна церква запропонувала карати заміжніх росіянок за аборти, вчинені без згоди чоловіка. Представник рПЦ хоче ввести кримінальне покарання не тільки за "незаконні" аборти, а й за рекламу переривання вагітності.

Тим часом, збожеволіла російська влада вважає "порочною практикою", коли жінки спочатку хочуть отримати освіту, а потім народжувати. А МОЗ росії розробив проект наказу з контролю обороту медикаментів для абортів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 534 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]