Пн, 2024-05-20, 00:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:18
Суд випустив Андрія Антоненка під домашній арешт - справа Шеремета
Інші останні Кримінальні новини

Суд у Києві випустив під цілодобовий домашній арешт Андрія Антоненка, підозрюваного в справі про вбивстство Павла Шеремета.

Шевченківський районний суд Києва в п'ятницю, 30 квітня, змінив запобіжний захід підозрюваному у "справі Шеремета" Андрію Антоненку з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

Відповідне рішення суд ухвалив, частково задовольнивши клопотання захисту.

Нагадаємо, вранці 20 липня 2016 року в центрі Києва було підірвано машину керівниці інтернет-видання "Українська правда" Олени Притули, в якій перебував Павло Шеремет. Журналіст загинув внаслідок вибуху. Про підозру у вбивстві Шеремета повідомлено трьом особам: військовій медсестрі Яні Дугарь, волонтерці та дитячій лікарці Юлії Кузьменко, а також музиканту та ветерану АТО Андрію Антоненку.

Досудове слідство стосовно підозрюваних було завершено 22 травня 2020 року. 25 серпня Шевченківський райсуд Києва ухвалив рішення, згідно з яким розгляд по суті справи з обвинувачення Антоненка, Дугарь і Кузьменко в причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета здійснюватиме суд присяжних.

Кузьменко перебуває під цілодобовим домашнім арештом, а на Дугарь покладено особисті зобов'язання. Антоненка досі тримали під вартою. Жоден з обвинувачених своєї провини в причетності до вбивства Шеремета не визнає.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 595 | Додав: adminA | Теги: Андрій Антоненко, Суд, справа Шеремета, домашній арешт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]