Сб, 2024-04-27, 01:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:04
"Свіжорозлучену" співачку Дженіфер Лопес визнали "Жінкою року"
Інші останні Новини світу

В нью-йоркському Carnegie Hall американський журнал Glamour вручив щорічні премії "Жінка року" найдостойнішим представницям слабкої статі. Головний титул цього року дістався свіжорозведеній Дженніфер Лопес.

Крім самої Джей Ло на червоній килимовій доріжці можна було зустріти Дженніфер Еністон, Емму Стоун, Леа Мішель, Торі Берч, Донателлу Версаче, і навіть всіх жінок сім'ї Буш - Дженну, Лору і Барбару - і Кондолізу Райс, зазначає журнал Glamour.

Лопес була відзначена за свої видатні досягнення в музичній, модній і телевізійній індустрії. Нагороду Джей Ло вручала знаменита модниця і дизайнер Донателла Версаче.

"Унікальність Дженніфер - в поєднанні видатної краси, розуму і життєвої кмітливості. Вона чудовий приклад для наслідування", - зауважила раніше ветеран Голлівуду Джейн Фонда.

Дженніфер Еністон урочисто вручила нагороду "Королева ночі" телеведучій Челсі Хендлер. А Лі Мішель отримала вельми утішний титул The Diva Next Door ("Майбутня діва").

Не обійшлося без визнання заслуг дам-політиків. Особливо відзначена Габріель Гіффордс - американський політичний і державний діяч, третя жінка в історії штату Арізона, обрана до Конгресу США.

Нарешті, спеціальна нагорода "Жінка, з якої все починалося" (The Woman Who Started It All), вручена Глорії Стайном, відомій американській феміністці, письменниці і політику.

Зауважимо, що одна з найулюбленіших американцями подружніх пар Голлівуду - співачка Лопес і співак Ентоні недавно розлучилися. Їх рішення стало "громом серед ясного неба" для шанувальників і всіх американців, які вірили в непохитну любов між Ентоні і Лопес. Проте ЗМІ зазначають, що після розлучення з чоловіком Дженніфер Лопес стала більш розкутою і сексапільною.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1189 | Додав: nowyny | Теги: Дженніфер Лопес | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]