Чт, 2024-05-02, 07:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:47
Свої проекти в ЄС Фонд Сороса згортає - Reuters
Інші останні Економічні новини

Новий стратегічний напрямок передбачає виведення та припинення значної частини поточної роботи в Європейському Союзі.

Фонд "Відкрите суспільство", благодійна організація, заснована мільярдером Джорджом Соросом, планує відкликати або припинити більшу частину проектів в Європейському Союзі, оскільки вона перемикає увагу на інші частини світу.

Як повідомляє Reuters посилаючись на електронний лист, надісланий працівникам, благодійна мережа відмовиться від роботи, пов'язаної з внутрішніми європейськими справами, і зосередиться на регіоні в контексті більших глобальних проблем.

"Зрештою, новий затверджений стратегічний напрямок передбачає виведення та припинення значної частини нашої поточної роботи в Європейському Союзі, перенесення нашої уваги та виділення ресурсів на інші частини світу", - йдеться в електронному листі.

"Ця зміна не є відображенням минулої роботи та великого внеску співробітників протягом багатьох років, а скоріше перспективним рішенням, заснованим на майбутніх можливостях зробити значний вплив", - йдеться в повідомленні.

У травні 2022 року, через кілька тижнів після вторгнення росії Сорос заявив, що "єдиний спосіб зберегти цивілізацію - якомога швидше перемогти путіна". Він підкреслював, що перемир'я з агресором "недосяжне", тому що російському диктатору володимиру путіну "не можна довіряти".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 306 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]