Чт, 2024-05-09, 20:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:57
Таблиця коефіцієнтів УЄФА: яке місце займає Україна
Інші останні Спортивні новини

Після закінчення всіх матчів п'ятого туру єврокубкових турнірів було оновлено таблицю коефіцієнтів УЄФА, яка визначає кількість представників країн у цих змаганнях. Відоме місце України у рейтингу.

З 28 по 30 листопада відбулися поєдинки п'ятого туру групового етапу трьох єврокубкових турнірів: Ліги чемпіонів, Ліги Європи та Ліги конференцій.

"Шахтар" здобув перемогу над бельгійським "Антверпеном" в умовно домашньому матчі Ліги чемпіонів, який відбувся 28 листопада у німецькому Гамбурзі (1:0), забезпечивши собі вихід у єврокубкову весну.

"Зоря" зазнала поразки від бельгійського "Гента" в гостьовому поєдинку Ліги конференцій, який пройшов 30 листопада (1:4), і втратила можливість виходу з групи.

За підсумками всіх матчів п'ятого туру єврокубків оновилася таблиця коефіцієнтів УЄФА, яка визначає кількість представників кожної країни у турнірах сезону 2024/25.

Україна заробила 0,2 бала за минулий тиждень, проте втратила чотири позиції, опустившись на 18-ту позицію і пропустила вперед Чехію, Данію та Норвегію.

"Шахтар" досягне 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, перемігши Порту. Інакше команда продовжить свої виступи у плей-оф раунді Ліги Європи.

"Зоря" завершить виступ у групі B Ліги конференцій на третьому місці та залишить єврокубки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 494 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]