Чт, 2024-04-18, 23:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:17
Третина молоді світу вважає інтернет найважливішим у житті
Інші останні Новини світу науки і технологій
Кожен третій студент коледжу і молодий спеціаліст вважає інтернет найважливішою для людини потребою нарівні з повітрям, водою, їжею і житлом, свідчать результати дослідження компанії Cisco.

Як повідомили представники компанії, в опублікованому з цього приводу звіті стверджується, що більше половини опитаних вже не можуть без інтернету жити і вважають всесвітню мережу "невід'ємною частиною" свого життя, причому більш важливою, ніж авто, побачення і вечірки.

Більше половини респондентів (55% студентів коледжів і 62% працівників) не мислять собі життя без інтернету, бо той став "невід'ємною частиною" їх життя, і якщо б студентам коледжів довелося робити вибір між автомобілем та інтернетом, то 64% ​​віддали перевагу б мережу.

Разом з тим, як показало дослідження Cisco, 40% опитаних студентів коледжів заявили, що Інтернет для них важливіший побачень, зустрічей з друзями та музичних зацікавлень.

"Якщо колишні покоління обирали радше особисте спілкування, то нове покоління більш схильне до спілкування в режимі онлайн. 27% опитаних студентів коледжів вважають взаємодію через Facebook більш цінною, ніж вечірки, побачення, музика та прогулянки з друзями", - зазначають експерти.

Між тим, дослідження показало, що дві третини студентів коледжів (66%) і більше половини молодих працівників (58%) вважають мобільні пристрої (ноутбуки, смартфони, планшети) "найважливішою технологією" в їхньому житті.

Дослідження на замовлення Cisco провела незалежна аналітична компанія InsightExpress. Її фахівці організували опитування 2.800 студентів коледжів і фахівців не старше 30 років в Австралії, Бразилії, Великобританії, Німеччини, Індії, Іспанії, Італії, Канаді, Китаї, Мексиці, Росії, США, Франції і Японії (по 200 респондентів у кожній з 14 країн ).

За матеріалами: Корреспондент

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1638 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]