Ср, 2024-04-24, 06:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:46
У Києві відбудеться наймасштабніший в Україні щорічний авіаційний фестиваль
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Цими вихідними 17-18 вересня у столиці відбудеться наймасштабніше авіашоу в Україні. Спеціально для участі у ньому прибуває понад 30 літаків. Наймолодшому ледве виповнилося 2 роки, найстарішому – 89. Розмах крил літаків, що прилітають, від 7-ми до 40-ка метрів. Особливий учасник програми – військово-транспортний літак Ан-178, перша публічна презентація якого відбудеться на фестивалі.

У програмі фестивалю також: авіасимулятори, міні-моделі, створення літальних моделей літаків своїми руками, запуски літакових двигунів, підготовка пілотів до польотів, фото в кабінах літака, безпечні стрибки з п'ятиметрової висоти для всіх охочих, майстер-класи з управління справжнім парашутом на землі, шоу дронів. Кожен охочий зможе спробувати себе в ролі пілота, бортпровідника або механіка всередині реальних крилатих машин.

На відвідувачів чекає куточок "віртуальної реальності", де за допомогою спеціальних окулярів можна побачити Київ з висоти польоту дрона, що зніматиме відео в режимі реального часу. Будуть тут й авіатренажери, парашутний атракціон, авіа- та радіогуртки, майстер-класи з військової підготовки і тиром, а ще можна буде своїми руками помити справжній літак.

Щорічний авіафестиваль є найбільшим заходом такого роду в Україні від 2013 року. За цей час захід відвідало понад 110 тисяч людей. Фестиваль зазвичай приваблює увагу любителів авіації, а також фахівців. Крім іншого цей розважально-освітній проект має на меті популяризувати авіацію серед молоді. У програмі фестивалю є освітні програми в інтерактивному форматі.     

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 827 | Додав: adminA | Теги: щорічний авіаційний фестиваль, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]