Чт, 2024-05-09, 00:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:19
У Міноборони рф заявляють про атаку дронів - у москві закрили всі аеропорти
Інші останні Новини російської федерації

Зараз у всіх  московських аеропортах оголошено режим "Килим".

У Міноборони рф заявили, що близько 6:50 21 серпня ЗСУ намагались атакувати російську територію дронами літакового типу.

У відомстві традиційно повідомили, що російські сили ППО виявили БПЛА над московською областю та пригнітили його засобами радіоелектронної боротьби.

"Втративши управління, БПЛА зазнав аварії в районі населеного пункту Покровське Рузького району. Постраждалих немає", - заявили у міністерстві.

Однак вже згодом у всіх московських аеропортах оголосили режим "Килим". Через це було затримано кілька рейсів на виліт та на приліт. Цей режим оголошують, якщо у повітряному просторі виявляють невідомі повітряні судна та інші об'єкти.

Атака дронів на росію

Як раніше повідомлялося, 30 липня в москві пролунали вибухи. Тоді в мережі з'явилися знімки пошкодженої вежі IQ-кварталу "москва-Сіті", де знаходиться три міністерства.

19 серпня у Міноборони росії заявили про атаку дрона на військовий аеродром "Сольці" в Новгородській області рф, де базуються ракетоносці-бомбардувальники Ту-22М3, які є носіями ракет Х-22. У результаті атаки на території аеродрому виникло загоряння на стоянці літаків.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 530 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]