Нд, 2024-05-05, 14:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:17
у москві біля НПЗ затримали "шпигунів" з "дружньої" країни - ЗМІ
Інші останні Новини російської федерації

Чоловіків передали фсб.

У москві за підозрою в шпигунстві затримали знімальну групу іракської телекомпанії. Про це повідомляє російський проект ВЧК-ОГПУ з посиланням на джерело.

За їхніми даними, інцидент стався 9 серпня біля московського нафтопереробного заводу, який знімали кореспонденти телекомпанії "Рудав". У службі безпеки мНПЗ подумали, що ті підозріло поводяться, і викликали поліцію.

У відділенні поліції з'ясувалося, що журналісти Володимир Кортун і Каміз Джабраїлов працюють на іноземну компанію, також у них є акредитація "Спілки журналістів росії". Вони повинні були знятися на тлі заводу і розповісти про підвищення цін на паливо.

"Нікого з МЗС, місцевих органів і представників мНПЗ кореспонденти, природно, не попередили, пославшись на терміновість матеріалу і виняткову "колоритність" споруди. В результаті їх, як потенційних шпигунів, передали в руки фсб",- йдеться в повідомленні.

Затримання іноземців в росії

Нагадаємо, в кінці березня в російському Єкатеринбурзі затримали кореспондента The Wall Street Journal Евана Гершковича. Журналіста звинувачують у шпигунстві, йому загрожує до 20 років в'язниці.

У червні в москві затримали громадянина США Тревіса Ліка. Вокаліста групи "Лови ніч" заарештували за звинуваченням у наркоторгівлі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 468 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]