Пт, 2024-04-26, 17:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:23
У нового посла Польщі Порошенко прийняв вірчі грамоти
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Порошенко прийняв вірчі грамоти у нового посла Польщі

Президент України Петро Порошенко прийняв вірчі грамоти у послів Польщі, Хорватії, Північної Македонії, Болгарії, Вірменії та Аргентини.

Про це "Європейській правді" повідомили у прес-службі глави держави.

"Глава держави подякував польській стороні за незмінну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України та висловив сподівання на збереження традиційно активного політичного діалогу на найвищому рівні у майбутньому", - йдеться у повідомленні.
 
Петро Порошенко і Бартош Ціхоцький

Порошенко та Бартош Ціхоцький також обговорювали шляхи посилення двосторонньої взаємодії на євроатлантичному напрямку та у сфері енергетичної безпеки.

Ціхоцький прибув до України ще в березні. До свого призначення у 2015-2016 роках він був співробітником посольства Польщі у Москві, після чого повернувся до Варшави на посаду радника голови Служби розвідки. З 2017 року – знову працював в МЗС, де відповідав за східну політику.

Будучи послідовним критиком агресивної політики Росії та адвокатом територіальної цілісності України, Ціхоцький одночасно є противником поступок Києву у історичній суперечці.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 813 | Додав: adminA | Теги: вірчі грамоти, новий посол Польщі, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]