Ср, 2024-04-24, 12:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:44
У третьому колі турніру серії Великого Шолома зіграють четверо українських тенісистів
Інші останні Спортивні новини

Українські тенісисти встановили нове досягнення на турнірах серії Великого Шлема (Grand Slam).

На Відкритому чемпіонаті США в Нью-Йорку, четвертому і останньому в нинішньому сезоні турнірі серії Grand Slam, вперше в третьому колі одиночного розряду зіграють відразу чотири представники України, повідомляє Укрінформ.

Ілля Марченко, який вперше в кар'єрі виступить в третьому колі турніру серії Великого Шлема, зустрінеться з 14-м номером "посіву" австралійцем Ніком Кірьйосом, Катерина Бондаренко зійдеться з Анастасією Севастовою з Латвії, Лесі Цуренко протистоятиме словачка Домініка Цибулкова (12), а під 22-м номером на корт проти чешки Петри Квітової (14) вийде Еліна Світоліна.

Як мінімум до четвертого кола на турнірах Великого Шлема вдавалося до цього пройти тільки чотирьом тенісистам в історії України - Андрію Медведєву, Катерині Бондаренко, Олені Бондаренко та Еліні Світоліній.

Зауважимо також, що Андрій Медведєв грав у фіналі Roland Garros 1999 року, а сестри Бондаренко виграли Australian Open-2008 у парному розряді.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 683 | Додав: adminA | Теги: третє коло турніру серії Великого Ш, четверо українських тенісистів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]