Пт, 2024-04-26, 18:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:00
Українa відбудеться, або на неї "махнуть рукою" - для ЄС вибори-2012 будуть визначальними
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Представники ОБСЄ, Ради Європи, акредитовані в Україні європейські дипломати називають заплановані на осінь цього року парламентські вибори останнім тестом для України, повідомляє УНІАН з посиланням на заяву голови Комітету виборців України (КВУ) Олександра Черненкa у Севастополі під час круглого столу на тему: "Парламентські вибори 2012. Перспективи та можливості опозиційних партій і громадських організацій".

За його словами, якщо майбутні парламентські вибори не будуть чесними і демократичними, Україна може очікувати "як введення якихось санкцій міжнародного характеру, так і просто забуття в світі".

Як сказав Черненко, КВУ спілкується з представниками ОБСЄ, Ради Європи, посольств іноземних держав в Українi, і вони "дуже просто, дуже спокійно кажуть: ну, ви розумієте, після всього того, що відбувається, вибори - це останній тест для України. Одні кажуть: аж до введення санкцій, інші говорять так: ні, жодних санкцій не буде, ми просто забудемо про Україну, що така існує. Живіть собі, як хочете ".

Тому, на переконання голови КВУ, "ці вибори, їх чесність, демократичність - питання не тільки виграшу чи програшу того чи іншого кандидата від тієї чи іншої політичної сили, тут питання майбутньої перспективи України, питання, власне, куди Україна далі піде".

Нагадаємо, вчора на ХІІІ з'їзді Партії регіонів Президент України Віктор Янукович заявив , що вимагає проведення парламентських виборів відповідно до демократичних стандартів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 1004 | Додав: adminA | Теги: вибори-2012, махнуть рукою, Українa відбудеться | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]