Пт, 2024-05-03, 02:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:31
Українські воїни уразили об’єкт Чорноморського флоту рф у Криму, - ССО
Інші останні Новини з регіонів України

У тимчасово окупованому Криму Сили спеціальних операцій України спільно з іншими підрозділами Сил оборони уразили об'єкти 126-ї бригади берегової охорони чорноморського флоту рф. Про це повідомили у ССО.

Там зазначили, що під час атаки бійці застосували декілька ударних безпілотників, які завдали ураження по місцю дислокації 126-ї бригади берегової охорони росіян у Перевальному в Криму.

Внаслідок ударів російсько-окупаційні війська зазнали втрат — серед них є вбиті та поранені, повідомили у Силах спеціальних операцій.

 "Складність проведення операції полягала в певних особливостях рельєфу місцевості. Та дрони вдало подолали маршрут і дійшли до цілей", — наголосили там.

Що відомо про висадку розвідників в Криму

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Криму 23 серпня знищено російську зенітно-ракетну систему великого та середнього радіусу дії С-400 "Тріумф". Ліквідована як сама установка, так і встановлені на ній ракети і особовий склад, що знаходився поруч.

Пізніше ЗМІ повідомили про те, що українська розвідка висадилася у Криму. Стало відомо, що там відбулася битва в рамках спецоперації ГУР за участю плавальних засобів та авіації.

Представники ГУР у коментарі ЗМІ зазначили, що сьогоднішня вилазка мала характер рейду. Вона показала, що Крим в зоні досяжності для проведення операцій нашими бійцями.

Юсов також повідомив, що операція відбулася на території мису Тарханкут, у населених пунктах Маяк та Оленівка.

У ході спецоперації українські розвідники висадились на території тимчасово окупованого Криму та вивісили там прапор України.

Він уточнив, що українські військові вже повернулись після спецоперації, виконавши поставлені завдання.

За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, скоріше за все, Україна буде звільняти Крим військовим шляхом. Адже лише у випадку деокупації півострова наша держава матиме певні гарантії безпеки.

А начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов заявив, що Сили оборони України здатні за необхідності уразити противника на будь-якій частині тимчасово захопленого росією Криму. При цьому росіянам та українцям-колаборантам краще покинути півострів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 330 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]