Пт, 2024-05-03, 03:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:31
В ISW повідомили, чого бояться в росії - контрнаступ ЗСУ
Інші останні Новини України

У рф запропонували передавати окупантам цивільні плавзасоби.
У рф бояться, що загарбники не готові до загрози форсування Дніпра українськими воїнами, вважають в ISW

російські військові блогери тривожно відреагували на нещодавню активність українських сил на Херсонському напрямку, і це свідчить про те, що вони побоюються здатності України форсувати річку Дніпро.

Можливо, на думку блогерів, російське командування угруповання "Дніпро" не підготувало окупаційні сили до такої загрози, повідомляє американський Інститут вивчення війни (ISW). Зокрема, один з блогерів звернувся до керівників республік Татарстан, Дагестан, а також Приморського та Краснодарського країв і Астраханської області з проханням перекинути на Херсонський напрямок човни, які відібрали у браконьєрів.

Блогер зазначав, що такі судна гостро необхідні окупантам з угруповання військ Південного військового округу "Дніпро".

Ще один блогер висловився про необхідність відродження флотилії "Дніпро" - спеціального військового річкового підрозділу, який діяв, зокрема, під час російсько-турецьких війн у XVIII столітті та Другої світової війни.

На його думку, завдяки наявності такої флотилії, до складу якої можна взяти цивільні катери, могло б "значно покращитися" становище загарбників.

Повномасштабна війна в Україні триває - що треба знати

Нагадаємо, 10 червня президент Володимир Зеленський підтвердив те, що Збройні сили України пішли у контрнаступ. Вже є серйозні успіхи - від російських загарбників звільнили низку населених пунктів.

3 липня вранці Генштаб ЗСУ повідомив, що на Херсонському та Запорізькому напрямку росіяни зосереджують головні сили на тому, щоб не дати нашим захисникам та захисницям просунутися вперед.

Варто зазначити, що 1 числа розвідка Британії повідомила про перетин Дніпра українськими силами під Херсоном біля Антонівського мосту. За її даними, наші воїни намагалися закріпитися на лівобережжі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 333 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]