Пн, 2024-05-20, 02:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:58
Від України та Молдови очільниця Єврокомісії очікує швидшого виконання домашнього завдання
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Україна та Молдова повинні виконати домашнє завдання, перш ніж перейти до наступного етапу процесу вступу до Європейського союзу.

Про це заявила президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн на саміті у Брюсселі 23 червня.

“Усі країни повинні зробити домашнє завдання, перш ніж перейти до наступного етапу процесу вступу”, — сказала фон дер Ляєн.

Вона переконана, що після надання Україні та Молдові статусу кандидатів в ЄС вони швидше і наполегливіше працюватимуть над впровадження необхідних реформ, оскільки вони “корисні для демократії, зміцнюють конкурентоспроможність усіх трьох країн (України, Молдови, Грузії) і, зрештою, корисні для громадян”.

“Я глибоко переконана, що наше рішення, яке ми ухвалили сьогодні, зміцнює нас усіх. Воно зміцнює Україну, Молдову та Грузію перед лицем російської агресії, і зміцнює Європейський союз, тому що воно ще раз показує, що ЄС єдиний і сильний перед обличчям загроз”, — заявила очільниця Єврокомісії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 379 | Додав: adminA | Теги: очільниця Єврокомісії, Молдова, виконання домашнього завдання, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]