Пт, 2024-04-26, 21:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:52
Від завтра бєларуська ГТС повністю належатиме їм - "Газпром"
Інші останні Новини світу

ВАТ "Газпром" повністю отримає бєларуський "Белтрансгаз". Відповідний документ буде підписано у п'ятницю в Москві. "Завтра сто відсотків заберемо "Белтрансгаз", - повідомив журналістам глава "Газпрому" Олексій Міллер.

Глава "Газпрому" не став відповідати на запитання, чи знизить Росія ціну на поставлений в Бєларусь газ, пообіцявши, що завтра стане все відомо.

Зазначимо, що раніше Міллер заявив, що "Газпром" очікує зниження цін для європейських споживачів у першому кварталі 2012 року.

"На початку першого кварталу майбутнього року у нас буде невелике зниження цін на газ", - сказав Міллер журналістам, не уточнивши, наскільки можуть знизитися ціни.

За даними ЗМІ, російський газ стане для Бєларусі в 2012 році в два рази дешевшим. Ціна, обговорювана на переговорах сторін, трохи перевищує 150 дол за тисячу кубометрів, тоді як зараз Мінськ платить близько 300 дол.

Президент Бєларусі Олександр Лукашенко у жовтні підтвердив досягнення домовленостей з "Газпромом" про умови постачання і транзиту газу разом з приватизацією національної газотранспортної системи.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1088 | Додав: adminA | Теги: Бєларусь газ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]