Нд, 2024-05-19, 21:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:27
Відвідав деокуповані райони України та зустрівся з Залужним глава армії Естонії
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

В Україні побувала делегація Сил оборони Естонії на чолі з начальником армії генерал-лейтенантом Мартіном Геремом. Він зустрівся з головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним. Про це повідомляє ЗМІ з посиланням на Генштаб ЗСУ.

Під час свого візиту естонські військові детально ознайомилися з ситуацією на фронті. Також делегація відвідала місця, де проходили активні бойові дії.

Зокрема, глава армії Естонії відвідав Гостомель, Бородянку та селище Мощун у Київській області, які були зруйновані російськими військами. Також разом з представниками Оперативного командування "Північ" делегація побувала у місцях скоєння військових злочинів рф у Чернігівській області.

"Генерал-лейтенант Мартін Герем зазначив, що приклад боротьби України у війні з росією - це неоціненний досвід для країн НАТО. Естонія ж - одна з держав, яка повсякчас підтримувала Україну та її військо, зокрема допомагала з професійною підготовкою особового складу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ Естонії Ева-Марія Лійметс заявила, що її країна допоможе у відновленні Житомирської області.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 419 | Додав: adminA | Теги: глава армії Естонії, Залужний, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]