Нд, 2024-05-19, 21:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:50
З 1 червня у Києві любителів швидкості будуть "фотографувати"
Інші останні Столичні новини - новини Києва

фотовідеофіксація порушень Запуск системи автоматичної фотовідеофіксації порушень правил дорожнього руху, що мала запрацювати у Києві та області з 1 травня 2020 року, відбудеться 1 червня.

Про це повідомляє Державне агентство інфраструктурних проектів України на своїй сторінці у Facebook.

– Варто зауважити, що для того, аби система запрацювала, команда фахівців провела всі необхідні роботи. Зокрема, на дорогах Київської області встановлено 25 комплексів автоматичної фіксації (КАФ). Ще 20 камер – у столиці. Усі КАФи розташовані у місцях, де найчастіше трапляються ДТП, – йдеться в повідомленні.  

У Держагентстві інфраструктурних проектів додали, що до 1 червня буде встановлено 5 КАФів у Львівській області.

До кінця року заплановано придбати ще 220 таких комплексів автоматичної фіксації.

– Також вже є програмне забезпечення та все, що потрібно для роботи центру обробки даних, включаючи облаштування робочих місць. У тому, що система автоматичної фотовідеофіксації дорожнього руху запрацює вчасно і без збоїв, немає жодних сумнівів. Щойно завершиться карантин, її у співпраці з МВС буде запущено в дію, – запевнили у Держагентстві інфраструктурних проєктів.

МВС відтермінувало початок роботи камер з 1 травня "до закінчення режиму суворого карантину".

Нагадаємо, що система фотовідеофіксації, виявлятиме спочатку тільки одне порушення – перевищення швидкості. У подальшому камери будуть фіксувати проїзд на червоне світло світлофора, виїзд на зустрічну смугу, рух смугою для громадського транспорту та інші порушення.  

Раніше правоохоронці повідомляли, що у Києві в тестовому режимі працюють 20 камер. Штрафи за перевищення дозволеної швидкості планується відправляти любителям швидкої їзди поштою.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 648 | Додав: admin | Теги: порушення, Київ, швидкість, фотовідеофіксація | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]