Нд, 2024-04-28, 02:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:17
З нагоди другої річниці війни в Україні у НАТО провели церемонію
Інші останні Новини України

У суботу, 24 лютого, у штаб-квартирі Північноатлантичного альянсу у Брюсселі пройшла церемонія з нагоди другої річниці повномасштабного вторгнення росії на територію України. У ході заходу учасники вкотре наголосили на підтримці України та хвилиною мовчання вшанували пам'ять захисників та мирних українців. Про це повідомляється на сайті НАТО.

"Під час церемонії на відзнаку двох років з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну заступник генерального секретаря НАТО Мірча Джоане наголосив на важливості підтримки України", — йдеться у повідомленні.

До того ж Джоане привітав успіхи України на полі бою, які були досягнуті з початку вторгнення. Заступник генсека НАТО зауважив, що альянс буде продовжувати виконувати свої зобов’язання перед країною.

"Я вірю в Україну. Я вірю в НАТО. І я вірю, що разом ми зможемо забезпечити більш захищене майбутнє для всіх нас… Україна продовжує боротьбу, для досягнення перемоги. НАТО буде підтримувати вас у цьому", — зазначив Мірча Джоане.

Також у церемонії взяла участь і керівниця Місії України при НАТО Посол Наталія Галібаренко.

Нагадаємо, головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський у другу річницю повномасштабної війни звернувся до українців та пообіцяв, що "найближчим часом ми дамо асиметричну відповідь російському окупанту і в повітрі".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 266 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]