Сб, 2024-04-27, 06:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:35
За демократичними цінами і з адекватним сервісом розмістять у кемпінгах гостей Євро-2012
Інші останні Спортивні новини

Усі охочі відвідати Євро-2012 в Україні, але для яких розміщення в готелях Києва, Донецька, Львова і Харкова є занадто дорогим, зможуть за демократичними цінами на час турніру розміститися в спеціально обладнаних для цього кeмп-парках.

За словами керівника оргкомітету Євро-2012 Маркіяна Лубківського, відповідати за ці табори буде не УЄФА, а місто-господар: "Немає такого поняття, як офіційні кемпінги УЄФА. Відповідальність лежить передусім на містах-господарях турніру. Сьогодні є багато ідей, які дозволяють забезпечити проживання за доступними цінами. Важливо, щоб і сервіс у цих таборах був адекватним для європейців".

При цьому Лубківський додав, що УЄФА ретельно перевіряє, щоб заявлені кемпінги були реальними об'єктами міст-господарів, а не вигаданими для звітності.

"Можна легко розпізнати, реальний це об'єкт чи примарний. Якщо кемпінг координує свою роботу з місцевою владою - тоді проект реальний. Якщо ні - його організатори безпосередньо не відповідають за проживання фанатів, тому можуть і не дотримати слова", - пояснив директор турніру.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 988 | Додав: admin | Теги: Євро-2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]