Сб, 2024-04-27, 18:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:20
Залужний показав в дії РСЗО RM-70 Vampire - звір-машина
Інші останні Новини світу науки і технологій

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний оприлюднив відео бойової динамічної роботи на лінії зіткнення РСЗО RM-70 Vampire екіпажів 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка

Повідомляється, що ракетна пускова установка RM-70 Vampire несе на собі 40 снарядів реактивно-залпового вогню. Працює як одиничними пострілами, так і залпами. Управління вогнем проводиться як із кабіни, так і за допомогою переносного пристрою з найближчого укриття.

"Приїжджаємо, розкладаємося, наводимося. Три-чотири хвилини, і ми вже готові, чекаємо наказу "Вогонь!", – описує динамічну роботу командир RM-70 Vampire Павло.

"Це реально звір-машина. Коли робить залп повним пакетом, то враження просто не передати",  – додає топогеодезист RM-70 Vampire Іван.

Довідково:

РСЗВ прийняли на озброєння армії Чехословаччини в 1971 році, проте вона залишається ефективною. Як і російська версія РСЗВ БМ-21, вона має пускову установку на 40 ракет "Град" калібру 122-мм, але, на відміну від російської версії, несе додатковий боєзапас на 40 ракет для швидкого перезарядження на броньованому шасі Tatra 813, що скорочує час на підготовку до наступного пострілу до декількох хвилин.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 303 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]