Чт, 2024-05-09, 10:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:52
Залужний, Шаптала, Сирський та Умєров привітали воїнів - "Надлюди, які тримають нашу землю, небо та море"
Інші останні Офіційні новини

  Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний подякував захисникам і захисницям.

У День захисників і захисниць України звернення опублікували головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, начальник Генерального штабу ЗСУ Сергій Шаптала, командувач Сухопутних військ Олександр Сирський і міністр оборони Рустем Умєров.

"Головне - це ви. Надлюди, які тримають нашу землю, небо та море. Всі ті, хто відчувають свою силу, щиро радіє перемозі і схиляє голову перед тими, хто на щиті", - звернувся Залужний.

"Хай береже вас Бог і Покров Святої Богородиці. Дякую тобі, кожен захиснику і кожна захиснице", - сказав головнокомандувач ЗСУ.

"Навпроти нас - ворог. Підступний, який вбиває. У ворога є мета - знищити нас і нашу державу. Але я впевнений - йому це не вдасться. І всі ми доводимо це щодня. На кожному клаптику нашої землі", -  сказав Залужний.

"Сьогодні в Україні також відзначають День територіальної оборони. Тож вітаю й дякую за службу славній когорті захисників-воїнів ТрО. Вже у перші години й дні масштабної російської навали ви показали справжній характер українців - волелюбний та войовничий, сповнений героїзму та самопожертви. Мужність та стійкість воїнів Сил територіальної оборони навічно вписана в історію нашої держави", - сказав Шаптала.

"Пишаюсь, що ми разом знищуємо росіян у боротьбі за незалежність України. Пам'ятаємо всіх, хто віддав своє життя за майбутнє держави. Слава Україні", - сказав Сирський.

"Щодня доводимо, що агресору ніколи не перемогти наш український народ. Щодня наближаємо нашу перемогу. Слава нашим воїнам. Слава Україні", - звернувся Умєров.

1 жовтня українці відзначають День захисників та захисниць України. Дату державного свята перенесли через зміну церковного календаря.

Сили оборони України ведуть наступальну операцію на Мелітопольському напрямку і наступальні (штурмові) дії на Бахмутському, повідомив Генштаб ЗСУ.

За 585 днів українські воїни знищили понад 278 570 російських окупантів, 8991 броньовану машину ворога, 20 кораблів і катерів, 4702 танка, 316 гелікоптерів, 316 літаків і підводний човен.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 434 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]