Вт, 2024-04-30, 09:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:06
Зеленський привітав українців з Днем Конституції - уже нікому в країні не треба пояснювати значення слова суверенна
Інші останні Офіційні новини

28 червня нашій Конституції виповнилося 27 років
Володимир Зеленський привітав українців з Днем Конституції, який відзначається 28 червня. Він зазначив, що цього року їй виповнилося 27 років, і наразі нікому з жителів нашої країни не треба додатково пояснювати слова, викарбувані в ній. Президент України зазначив, що просто зараз наша країна виборює все, що закарбовано в Конституції в 1996 році.

Відповідний пост він випустив у своїх соціальних мережах. Він зазначив, що слова, закарбовані в них, написані в 1996 році. Вони вже є не просто історією, а нашою реальністю. Тепер українці вимушені виборювати все, що зазначено в нашій конституції.

“Записані у ній в 1996 році слова перестали бути історією – вони стали для українців по-справжньому життєвими і нагальними: слова про право на життя і свободу, честь і гідність, про ціну нашої землі. Уже нікому в країні не треба пояснювати значення слова «суверенна»”, – написав Зеленський.

Президент України також додав, що наш народ більше не сприйматиме ці слова як щось, що дане зверху. Зараз за них борються наші люди, віддаючи життя, аби захистити нашу країну. Зеленський також висловив впевнення, що Україна залишиться суверенною, незалежною, демократичною та правовою.

Зеленський та війна

Нещодавно Володимир Зеленський повідомив про успіхи ЗСУ на фронті. За його даними, на східному фронті під час контрнаступу звільнено місцями від 1 до 2 кілометрів на кожному напрямку, а на південному фронті вже звільнено 130 квадратних кілометрів території. Це дається нашим воїнам дуже важко, але вони продовжують свою боротьбу.

Також президент України побував на Донеччині. Там він відвідав підрозділи, що відзначилися в боях на Бахмутському напрямку. Бійці отримали нагороди від президента, особисту подяку та відзнаку. Крім цього, з командирами вони обговорили ситуацію на фронті та подальші плани.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 476 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]