Чт, 2024-04-18, 19:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:33
16-те місце з кінця Україна посіла у світовому рейтингу доріг
Інші останні Економічні новини
Україна посіла 133-тє місце з 148 в рейтингу стану доріг, складеному американськими соціологами з Інституту Геллапа, передають РІА Новини.

Рейтинг ґрунтується на опитуванні водіїв півтори сотні країн світу, яким було поставлено запитання, чи задоволені вони своїми дорогами.

Задоволеними своїми дорогами виявилися лише 27% опитаних українських водіїв. Україна змогла обійти в рейтингу тільки Молдову, Монголію і країни Африки. Росія випередила Україну на п'ять пунктів і посіла 128-ме місце, а Бєларусь здобула 67-ме місце. Лідером рейтингу стали Об'єднані Арабські Емірати (90% задоволених водіїв), а найгіршими дорогами, згідно з опитуванням, визнано дороги Коморських Островів (10% задоволених водіїв).

Результати засновані на телефонних опитуваннях близько 1000 осіб у кожній країні, проведених у 2011 році у 148 країнах. Похибка вибірки становить від 2% до 5%.

За даними Державної служби автомобільних доріг України, якщо ремонт доріг буде фінансуватися на нинішньому рівні, то привести їх у належний стан можна буде аж через 85 років.

У 2011 році Державна служба автомобільних доріг України "Укравтодор" планувала здати в експлуатацію більш як 1100 км доріг.

Як повідомлялося, торік Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) надав Державній службі автомобільних доріг України ("Укравтодор") кредит розміром 450 млн євро на облаштування автодорожніх під'їздів до Києва.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1111 | Додав: adminA | Теги: рейтингу доріг, 16-те місце, кінця, україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]