Чт, 2024-04-18, 21:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:44
23 млн дол на рахунках з України заморозила Великобританія
Інші останні Економічні новини

Влада Великобританії віддала розпорядження заморозити на рахунках британських банків 17 мільйонів євро (приблизно 23 мільйони доларів), що походять з України.

Про це повідомляє Deutsche Welle, повідомляє "Українська правда".

Замороження активів є першим заходом у рамках провадження, розпочатого британським Управлінням з розслідування фінансових махінацій (Serious Fraud Office) у понеділок, 28 квітня.

Про початок розслідування повідомляється на офіційному сайті управління, що є спеціальним підрозділом британського уряду.

Про походження та подальшу долю грошей, виведених з України за часів Януковича, йдеться під час дводенного міжнародного форуму The international Ukraine Forum on Asset Recovery (UFAR), що стартував у вівторок, 29 квітня, у Лондоні.

Серед учасників форуму – міністр внутрішніх справ Великобританії Тереза Мей, генпрокурор США Ерік Голдер, голова МВС України Арсен Аваков, а також представники міжнародних організацій та фінансисти, які спеціалізуються у розслідуванні заплутаних справ з "відмивання коштів".

Нагадаємо, кілька європейських країн, серед яких Швейцарія, Австрія та Ліхтенштейн, вже заморозили рахунки низки колишніх українських урядовців та підприємців, наближених до екс-президента Віктора Януковича.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 999 | Додав: admin | Теги: Великобританія, рахунки заморозила | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]