Вт, 2024-04-16, 11:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:17
23 пляжі облаштовано на узбережжі Криму для людей з обмеженими можливостями
Інші останні Туристичні новини
У Криму облаштували 23 пляжі для людей з обмеженими можливостями.

Наразі у прибережних населених пунктах Криму функціонує 23 пляжі, на яких створені умови для людей з обмеженими фізичними можливостями. Про це виданню Тиждень.ua повідомила начальник відділу взаємодії з готельними та індивідуальними об'єктами розміщенням Міністерства курортів і туризму АРК Віра Куліченко.

За її словами, на пляжах зроблені спеціальні з'їзди, а працівників пляжу і рятувальників зобов'язали надавати допомогу особам з обмеженими фізичними можливостями. На деяких пляжах для зручності інвалідів пристосовані санвузли та забезпечені спеціальні спуски до моря.

"Найдоступніші міста Криму для відвідування інвалідами є Євпаторія та Саки, в яких майже всі громадські місця пристосовані для інвалідів", – зазначила чиновниця, додавши, що Західний Крим взагалі орієнтований на оздоровлення і відпочинок дорослих та дітей з обмеженими фізичними можливостями.

У свою чергу міністр курортів і туризму Криму Олександр Лієв заявив, що всі пляжі, які відкриваються на території півострова, повинні бути обладнані для зручності інвалідів.

"Це обов'язкова умова для всіх пляжів автономії. Вона не скрізь виконується, але ми будемо працювати в цьому напрямі", – зазначив він.

Під час курортного сезону 2013 року у Криму планується відкриття близько 570 пляжних зон.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1003 | Додав: adminA | Теги: людей з обмеженими можливостями, узбережжі Криму, 23 пляжі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]