Пт, 2024-04-26, 13:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:53
Акцію підтримки активістів Сходу та Півдня України провели львів'яни. ФОТО
Інші останні Надзвичайні новини
У неділю, 2 лютого, у Львові на площі Ринок волонтери Майдану провели флеш-моб на підтримку українців зі східних областей «Схід, ми з вами!». Близько ста людей, тримаючи в руках жовті та блакитні папірчики, утворили прапор України.

«Мережа колективного захисту «Свої» вирішила таким добрим посилом, сформувавши синьо-жовтий прапор, підтримати людей на Сході та на Півдні. Людей, яких утискають, яких побили, яким забороняють виходити на Майдан і висловлювати їхню громадянську позицію», - розповіли організатори заходу.

«Львів вас підтримує, вболіває за вас! Ми гордимося вашою винахідливістю. Вчора ми прочитали чудовий заклик знайти на площі у Запоріжжі синьо-жовтий олівець. Наш народ дуже креативний. Бажаю всій країні знайти такі олівці і стати однією синьо-жовтою країною. Львів підтримує всіх у боротьбі за їхні громадянські права і каже всім, що ми єдині», - розповіла співкоординаторка акції Оксана. Вочевидь, вона мала на увазі цю листівку:



Нагадаємо, що в Запоріжжі суд заборонив проведення будь-якийх акцій у центрі міста, проте люди все одно вийшли на Майдан, але провели мітинг на площі Поляка, де "був загублений олівець".

Нагадаємо також, що в Дніпропетровську майданівці провели флеш-моб "Я - крапля в океані!". 



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1021 | Додав: adminA | Теги: львів'яни, акцію підтримки активістів Сходу та | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]