Пт, 2024-04-19, 15:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:45
"Бі-2" виступлять у Києві зі своїм восьмим альбомом "Spirit"
Інші останні Культурні новини

У Києві 20 квітня відбудеться виступ групи "Бі-2". Музиканти зіграють великий концерт, на якому представлять київській публіці пісні з нового студійного альбому і старі хіти, повідомили організатори заходу.

"Spirit" - це восьмий альбом групи - еклектичний і різносторонній диск, наповнений переважно рок-н-рольною музичною формою і танцювальною ритмікою. Високотехнологічна історія, цифрові експерименти і "нова глибина занурення" - все це і є "Spirit".

"Знаєте, є одне питання, яке вже неабияк набило оскому: чому група "Бі-2" називається саме так. Давайте припустимо, згадаємо про те, що є такий літак-невидимка, "Стелс". Інша назва - B2. Є і третя, "Spirit". Ось і з'являється прямий зв'язок з нами. Останнє нехай додумає допитливий слухач", - говорить Льова, один із засновників групи. Концерт пройде в Stereo Plaza.

Виступи російських рокерів "Бі-2" традиційно збирають величезну аудиторію різних поколінь - адже на концертах завжди звучать і найпопулярніші пісні групи, які так люблять і чекають шанувальники з багаторічним стажем, і зовсім нові речі.

Головною подією цього весняного концерту для справжніх меломанів стануть прем'єри пісень з нового номерного альбому групи "Spirit".

Нагадаємо також, що нещодавно в Києві виступала інша легенда російського року - гурт "ДДТ". Вони також представили шанувальникам свій новий альбом "Інакше", який став першим за останні шість років.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1077 | Додав: adminA | Теги: Києві, Бі-2, восьмим альбомом Spirit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]