Пт, 2024-04-26, 06:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:58
Бред Пітт зізнався, що у шлюбі з Еністон вмирав від нудьги
Інші останні Новини світу
Голлівудський актор Бред Пітт розповів, що шлюбі з Дженніфер Еністон страждав від депресії і постійно прикидався.

"Я провів 90-і намагаючись сховатися, уникнути всієї цієї метушні навколо зірок. Мені було погано, сумно, я хотів залягти на дно. Я хотів зробити який-небудь фільм про цікаве життя, але моє власне життя при цьому не була цікавим. Думаю, мені треба було щось зробити зі своїм шлюбом. Я вдавав, що наш союз був чимось, чим насправді не був", - висловився він про стосунки з Еністон.

Життя з Анжеліною Джолі Пітта повністю влаштовує.

"Одна із самих найбільших і найрозумніших речей, які я зробив - це те, що Енджі стала мамою моїх дітей. Вона така чудова мати! Я такий щасливий, що вона в мене є! Тепер я більш уважний до почуттів інших людей, я став щасливішим. Я задоволений тим, що зробив правильний вибір, знайшов жінку, яку люблю, побудував сім'ю, яку люблю", - заявив він.

"Сім'я - ризикове підприємство, тому що чим більша любов, тим сильніша втрата. Я був вражений, що багато чого в родині робиться інстинктивно. І скільки впевненості у всьому цьому. Маю на увазі те, що один звук вночі - і ти відразу прокидаєшся, так як відчуваєш, що ти потрібен. Або коли у дітей напади гніву, треба їх якось відволікати. Я кажу їм: "Ви можете розвести бруд, але потім будете прибирати", - розповів актор, за матеріалами: Экспресс-газета .

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1441 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]