Пт, 2024-04-19, 18:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:00
"Доктор Хаус" Х'ю Лорі потрапив до Книги рекордів Гіннесса
Інші останні Новини світу

Британський актор Х'ю Лорі, зірка телесеріалу "Доктор Хаус", потрапив до Книги рекордів Гіннесса. Його визнали актором, що привертає до екранів телевізорів увагу найбільшої аудиторії, передає Lenta.ru.

Потрапити до Книги рекордів Гіннесса Лорі допомогла роль у "Докторі Хаусі". У мить пікового інтересу цей серіал зумів зібрати біля екранів аудиторію із 81,8 мільйона осіб.

Лорі також є одним із найбільш високооплачуваних телевізійних акторів. Його гонорар за зйомки в одному епізоді "Доктора Хауса" складає 250 тисяч фунтів.

Серіал "Доктор Хаус" виходить в ефір на каналі Fox із листопада 2004 року. На сьогодні глядачам вже встигли показати сім сезонів, які загалом складаються зі 155 епізодів. Восьмий сезон серіалу демонструватимуть із жовтня 2011 року.

Другим за популярністю серіалом визнали проект каналу "CBS CSI: Майамі". Його максимальна аудиторія сягнула 73,8 мільйона осіб.

Нещодавно Х'ю Лорі заявив, що може завершити кар'єру в кіно і на ТБ, щоб присвятити себе джазу і блюзу.

Крім того, улюбленим актором "блакитного екрану" 2010 року в США став Х'ю Лорі. Він став лауреатом премії "Народний вибір".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1500 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]