Вт, 2024-03-19, 10:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:08
Через 24-годинний загальний страйк транспортників зупинилася Італія
Інші останні Новини Європейського Союзу

В Італії розпочався 24-годинний загальний страйк працівників громадського, залізничного, повітряного і водного транспорту. Він не торкнеться лише північної області Емілія-Романья, яка постраждала внаслідок двох руйнівних землетрусів наприкінці травня, зауважує Euromag.

У Римі працівники транспортної компанії Atac припинили роботу о 9.00. Увечері можна буде скористатися автобусами і метрополітеном тільки з 17.00 до 20.00. В Мілані транспортом (метро, автобуси, трамваї) не можна буде скористатися з 8.45 до 15.00 і з 18.00 до кінця робочого дня.

Що стосується залізничного сполучення, то замість поїзда пасажирів возитимуть до аеропорту таксі.

У міланських аеропортах "Лінате" і "Мальпенса" у зв'язку зі страйком персоналу аеропортів рейси можуть затримуватися або бути скасовані. Однак гарантовані рейси в період з 7.00 до 10.00 та з 18.00 до 21.00. В основному транспорт не ходитиме з 8.30 до 17.00 та з 20.00 до кінця робочого дня.

Крім того, працівники транспортних компаній Рима, Мілана та інших італійських міст візьмуть участь у проведенні масових акцій протесту.

Мета страйку - протест проти "все більших репресій співробітників сил правопорядку щодо робітників". Також транспортники висловлюють свій протест проти ухваленої нещодавно пенсійної реформи та інших законів, що обмежують соціальні гарантії.

Нагадаємо, після травневих свят по всій Європі поновилися акції протесту профспілок. В Італії в травні страйкували водії громадського транспорту. Більш масштабний страйк італійських транспортників пройшов у січні: перекриті по всій країні дороги призвели до дефіциту харчових продуктів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1030 | Додав: admin | Теги: загальний страйк транспортників, італія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]