Вт, 2024-03-19, 05:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:20
Євро-2012 Меркель таки відвідає
Інші останні Новини Європейського Союзу

Канцлер Німеччини Анґела Меркель вболіватиме 22 червня за німецьку збірну на стадіоні в Ґданську. Про це повідомив заступник речника німецького уряду Ґеорґ Штрайтер у середу, повідомляє "Німецька хвиля".

ЄВРО-2012: Календар та результати матчів

Як відомо, Меркель уперше удостоїть своєю присутністю один з матчів Євро-2012. Ідеться про чвертьфінал європейської першості з футболу цієї п'ятниці між збірними Німеччини та Греції.

До Ґданська канцлера запросив прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск. Аби потрапити на матч, вона навіть попрохала свого італійського колегу Маріо Монті на кілька годин раніше перенести зустріч лідерів низки європейських країни, що була запланована на вечір п'ятниці у Римі.

Тим часом досі не відомо, чи поїде німецький канцлер на фінальний матч футбольного турніру до Києва в разі, якщо німці пройдуть до вирішального раунду.

"Меркель, а також члени її уряду досі утримувалися від відвідин матчів першості в Україні. Це - негласний знак протесту проти політики Віктора Януковича та поводження з ув'язненою опозиціонеркою Юлією Тимошенко", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 9 червня канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що не приїде в Україну на матчі збірної Німеччини під час групової фази Євро-2012.

Наприкінці квітня канцлер Федеративної республіки Німеччина попередила, що їхати чи ні на Євро-2012 в Україну зважиться в останній момент.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1154 | Додав: adminA | Теги: Євро-2012, Меркель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]