Пт, 2024-03-29, 01:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:20
Через агресію Путіна актори Росії пересварилися
Інші останні Новини російської федерації
Багато відомих людей мистецтва в Росії не підтримують політику Путіна стосовно України і висловлюють свою підтримку українцям.

Про це повідомила Катерина Степанкова - дочка відомої актриси Ади Роговцевої.

"Тільки що на мамин мобільний зателефонувала Євгенія Симонова. Чудова російська актриса. Незабутня Принцеса zaharovskogo "Звичайного дива". Вони з Адою ледь знайомі, разом ніколи не працювали. Євгенія Павлівна відшукала номер телефону заради того, щоб сказати: " Я побачила Вас у телемості.

Мені близьке і дороге те, що Ви говорите. Я дзвоню, бо те, що відбувається, схоже на страшний сон. Наш театр (ім. Маяковського) роз'єднаний полярно, люди не розмовляють один з одним, непримиренні. Я хочу передати Вам, що багато хто з нас все розуміє. Передайте моє добре ставлення і підтримку вам всім!" Ада запитала дозволу озвучити це, і Євгенія Павлівна відповіла "Звичайно! Обов'язково!".

Ада, поклавши трубку, сказала: "Яка радість, що творча і людська заочна симпатія так несподівано підтверджується! Я завжди відчувала, що Женя дуже хороший чоловік!".

А Армен Борисович Джигарханян дзвонить кожні два дні: "Що у вас? Чим допомогти! Ада, це божевілля!", - повідомила Катерина Степанкова.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 1046 | Додав: adminA | Теги: агресію Путіна, актори Росії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]