Вт, 2024-04-16, 21:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:54
Через посуху і буревій "Сенді" жителям Гаїті загрожує голод
Інші останні Новини світу
Півтора мільйона жителів Гаїті можуть зіткнутися із загрозою голоду в 2013 році через наслідки буревію "Сенді" та інших природних лих, що обрушилися на країну.

Представники Продовольчої програми ООН заявляють, що до багатьох районів країни досі ускладнено доступ. Ситуація ще більше погіршилася внаслідок серйозної посухи, передає ВВС Россия.

ООН повідомляє, що потребує додаткових коштів для закупівлі продовольства і допомоги гаїтянам, що живуть у селах і потерпають від посухи.

Тимчасом за останні дні на півночі Гаїті 17 людей загинули внаслідок повеней, викликаних затяжними тропічними зливами. Як повідомила місцева влада, понад 1,5 тис людей змушені були покинути свої житла після того, як вишли з берегів річки на півночі країни.

Розгул стихії дуже ускладнює боротьбу з епідемією холери, що триває на Гаїті вже два роки. За останніми даними, епідемія забрала життя 7 тис 626 людей, а загальна кількість хворих перевищила 600 тис. Після того як на територію країни обрушився ураган "Сенді", кількість хворих різко зросла.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1113 | Додав: adminA | Теги: голод, посуху і буревій Сенді, Гаїті | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]