Чт, 2024-04-18, 19:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:18
ЦРУ розсекретило досьє на нового голову КНДР: легковажний садист
Інші останні Новини світу

Американська розвідка змальовує нового лідера Північної Кореї Кім Чен Ина як легковажного юнака із садистськими схильностями, який може бути ще більш непередбачуваним за свого батька.

Витримки із секретних матеріалів ЦРУ про молодшого сина Кім Чен Іра, який після його смерті успадкував владу в КНДР, публікує видання The Wall Street Journal.

На думку ЗМІ, таким чином розвідка США хоче "загладити" свій провал під час роботи в КНДР, адже про смерть Кім Чен Іра розвідслужбам стало відомо лише одночасно з усім іншим світом – через два дні після самої події, передає InoPressa.

Як розповів газеті високопоставлений представник розвідки США, за їхніми даними, Кім Чен Ин в дитинстві "катував дрібних тварин" і має "тривожну схильність до садизму". Крім того, він у всьому намагався наслідувати свого батька, щоб довести свою "гідність".

Зокрема, співробітники ЦРУ вважають, що атака КНДР на військовий корабель Південної Кореї та обстріл прикордонних територій в 2010 році були здійснені за особистим наказом Кім Чен Ина, який прагнув показати, чого він вартий.

Відомо також, що Кім Чен Ин намагався усунути інших можливих "спадкоємців", скоївши замах на свого брата – втім, невдалий.

Американські чиновники очікують, що наступник вождя і надалі проводитиме його політику, можливо навіть, більш нещадну.

"Кім Чен Ір обрав яблуко, яке не впало далеко від яблуні. Він би не обрав наступника, який міг радикально відійти від його стилю управління Північною Кореєю", - розповіло джерело.

Втім, у деяких аналітиків виникають сумніви в тому, чи зможе молодий Кім Чен Ин (він народився, за різними даними, у 1983 чи 1984 роках) одноосібно керувати країною через свою недосвідченість. Можливо, він запросить собі на допомогу військових та високопоставлених керівників партії.

Кім Чен Ина призначено військовим генералом ще восени минулого року, але з того часу він з'являвся на публіці не більше сотні разів (хоча при цьому брав участь в останніх державних візитах батька до Китаю і Росії).

За даними південнокорейської розвідки, Кім Чен Ин здобув освіту у міжнародній школі в Швейцарії, володіє англійською та німецькою мовами.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1110 | Додав: nowyny | Теги: Садист, Кім Чен Ина, північна корея, лідер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]