Сб, 2024-04-20, 15:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:40
Депутати в Ірпені влаштували бійку з лайкою. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України
В Ірпінській міській раді під час 43-ї сесії між безпартійним депутатом Тимофієм Буслом та "УДАРівцем" Ярославом Місяцем сталася штовханина. Зокрема, як повідомив адвокат і координатор руху захисників зелених зон Ірпеня Лаврентій Кухалейшвілі, під час виступу Бусла у депутата від фракції "УДАР" Місяця здали нерви — він вибіг на трибуну і почав штовхати свого колегу, пише Gazeta.ua.

"Той громадський протест, який набирав обертів протягом останніх двох років, докотився і до наших депутатів! Нарешті вони зрозуміли, що так далі бути не може, і активно почали боротися за голоси виборців. Нарешті ми побачили бої, як у Верховній Раді. Це свідчить про те, що у місті вже стартувала передвиборча війна під назвою "Порвемо за громаду", - зазначив Кухалейшвілі.

На сесії міськради розглядали багато питань, більшість з яких стосувалася землі. Було висловлено багато пропозицій стосовно порядку денного.

Разом з тим, після того, як сталась депутатська колотнеча, мер Ірпеня Володимир Скаржинський оголосив перерву на 15 хвилин.

"Поки всі депутати та громадськість були хто в холі, хто на вулиці, мер одноосібно закрив сесію, посилаючись на те, що немає кворуму. Отже, сесія не відбулася", - розповів Кухалейшвілі.

На думку громадського діяча, ця подія є незаперечною перемогою громади.

"Особисто я радий з того, що депутати почали між собою воювати! Звичайно, ми всі розуміємо, що був би Мельник (екс-народний депутат від ПР Петро Мельник — ред.) депутатом, такого розколу серед представників ПР не було. Але часи змінюються, й інтереси окремих депутатів почали розходитися. Те, що відбувалося в Ірпінський раді, — тому лише підтвердження", - наголосив активіст.

Він також закликав людей не бути байдужими до того, що відбувається в їхньому рідному місті.

"Приходьте на сесії — це виявляється не тільки корисним у пізнавальному плані, а й іноді буває й дуже цікавим видовищем", - сказав Кухалейшвілі.

Крім того, за його інформацією, учора не відбувся суд щодо визнання незаконним рішення Ірпінської міської ради та скасуванню державних актів на землю в парку "Відпочинку" ім. Стельмаха у зв'язку з неявкою жодного з 22 відповідачів у справі.

А ось лідер фракції "УДАР" у ВР Віталій Кличко критично ставиться до бійок між депутатами. "Це жахливе явище", - вважає він.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1116 | Додав: adminA | Теги: бійка з лайкою. ВІДЕО, Ірпень, депутати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]