Чт, 2024-03-28, 11:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:47
Ім'я єдиного кандидата в мери Києва опозиція узгодила
Інші останні Політичні новини
Партії "УДАР", "Батьківщина" та "Свобода" вже домовились про єдиного кандидата в мери Києва, але його ім'я стане відомим, коли оголосять вибори. Про це в ефірі 5 каналу 14 березня заявив народний депутат від фракції "УДАР" Павло Розенко.

За його словами, причина, чому опозиція досі не назвала спільного кандидата на посаду голови Києва, полягає у відсутності самого факту проведення виборчих перегонів у столиці.

Водночас Розенко запевнив, що у лавах опозиціонерів є всі потрібні домовленості та план проведення виборів у Києві.

"Не треба перебільшувати ситуацію. І справді опозиція домовляється. Для нас головне - сам факт призначення виборів", - сказав політик.

"Принципова позиція полягає в наступному: мають бути єдиний і об'єднаний кандидат від опозиції на посаду мера, а також об'єднана єдина команда у мажоритарних округах: по кожному мажоритарному окрузі - узгоджений кандидат у Київраду", - уточнив Розенко.

Нагадаємо, 18 лютого нардеп від "Батьківщини" Леонід Ємець на своїй сторінці у Facebook повідомив, що фракція "Батьківщина" ухвалила рішення про висунення Віталія Кличка єдиним кандидатом від опозиції на посаду міського голови Києва. Пізніше Кличко заявив, що представники партії "Батьківщина" не обговорювали з ним питання про кандидатуру на посаду мера Києва.

Пізніше депутати-мажоритарники від Києва просили Віталія Кличка виступити єдиним кандидатом від опозиції у боротьбі за крісло мера. Для того щоб визначиться, вони дали йому час до 1 березня.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1021 | Додав: adminA | Теги: опозиція, мери Києва, ім'я єдиного кандидата | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]