Пт, 2024-03-29, 11:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:45
Діагностика раку за допомогою аналізу крові: новий метод ізраїльських науковців
Інші останні Медичні новини
В Ізраїлі завершуються клінічні випробування приладу інфрачервоного випромінювання, у світлі променів якого можна побачити злоякісно змінені клітини, які знаходяться в крові людини. Таким чином, діагностика раку стає можливою за допомогою простого аналізу крові. Щодо України, то ми вам радимо відвідати діагностичний центр у Києві, про який більше інформації можна знайти на сайті http://mederbis.com.ua.

Новий метод, розроблений в Ізраїлі, довів свою ефективність в 90% випадків. Випробування проводилися на групі добровольців у складі 200 осіб. В основному, це були пацієнти зі злоякісними онкологічними захворюваннями легенів і яєчників. Результати першого етапу клінічних випробувань виявилися більш ніж задовільними і викликали значний інтерес у світі.

В даний час проводяться дослідження з метою збільшення спектру онкологічних захворювань, що піддаються діагностиці на підставі аналізу крові. Ізраїльські на впевнені, що зможуть виробити методики, специфічні для більшості різновидів злоякісних новоутворень.

Суть нового революційного відкриття ізраїльських дослідників полягає у виявленні реакції ракових клітин на певні види інфрачервоного випромінювання, і ця реакція завжди відрізняється від того, як поглинають інфрачервоні промені здорові клітини.

В організмі людини, що захворіла на рак, специфічні зміни з'являються задовго до клінічних проявів хвороби, і новий метод ранньої діагностики онкологічних захворювань надає реальну можливість поставити діагноз на ранньому етапі розвитку раку, поки ще пацієнта можна порівняно легко і швидко вилікувати.

Окрім іншого, новий вид діагностики раку є простим для пацієнта і технічно доступним для медичного закладу. Кількість крові, яка необхідна для дослідження, не перевищує 5 мл.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Медичні новини | Переглядів: 1330 | Додав: nowyny | Теги: діагностичний центр у Києві | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]