Пт, 2024-04-19, 01:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:17
До Броварів з Києва запустять тролейбус
Інші останні Столичні новини - новини Києва

У 2016 році між Києвом і Броварами може з'явитися тролейбусне сполучення.

Про це розповів директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Олександр Козловський, повідомляє "Город Київ".

За словами представника КМДА, на сьогоднішній день рішення цього питання знаходиться на стадії узгодження проектних рішень.

"Тут два транспортні муніципалітети: київський і броварський. Зацікавленість у тролейбусному сполученні є в кожної зі сторін. Але про будь-яке реалізацію цього проекту можна буде міркувати тоді, коли ми будемо впевнені, що проект реалізовується", - сказав Козловський.

Він уточнив, що всі роботи із узгодження планується завершити в поточному році, а з наступного – приступити до реалізації проекту. Для цього, за словами Козловського, необхідно буде побудувати тролєю, підстанції на шляху руху маршруту, а в Броварах розташувати депо.

Нагадаємо, що нещодавно комунальне підприємство "Київпастранс" підписало з лідером офісу Формула-1 в Україні, французьким пілотом, чемпіоном світу з автоперегонів Жеремі Дюфуром договір про уроки з вдосконалення професійної майстерності водіїв.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 864 | Додав: adminA | Теги: запуск, Тролейбус, Київ, Бровари | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]