Вт, 2024-03-19, 12:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:22
До Києва прилетіли гравці збірної Швеції, а збірної Франції - до Донецька
Інші останні Спортивні новини

Перші футболісти прилетіли сьогодні до України. Збірна Швеції поселиться до готелю "Червона рута" в Обухівському районі. Там команда проживатиме протягом всього періоду Єврочемпіонату. А до Донецька вже прибула збірна Франції, повідомляє "Наш Век".

Французи обрали місцем для своєї бази під час турніру тренувальний комплекс Кірша футбольного клубу "Шахтар" (Донецьк).

Київська область готова до прийому футбольних уболівальників, які прибули на Євро-2012 в Україну, заявляє голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк.

"Підготовка до Євро-2012 пройшла на високому рівні", - заявив Присяжнюк журналістам у середу в ході ознайомлення з умовами проживання шведської збірної з футболу на базі оздоровчого комплексу "Червона Рута" в смт Козин (Обухівський район, Київська область), передає "Інтерфакс-Україна".

За його словами, на території області підготовлено 37 фан-зон для вболівальників, зокрема, в Києво-Святошинському, Вишгородському районах, Бучі, де вартість проживання становить від 10 до 50 євро. Також організовано охорону фан-зон, підготовлено стоянки для приватного автотранспорту. За словами Присяжнюка, область очікує кілька тисяч уболівальників.

Зазначимо, вже з'їхалися до Польщі учасники групи А. Росія та Греція прилетіли літаками, а збірна Чехії добиралася на поїзді, названому на честь володаря Золотого м'яча Йозефа Масопуста.

Інші поїзди, названі на честь Антоніна Панянки, Ладислава Бізека, Зденека Негоди, Яна Бергера і Мирослава Кадлец, доставлять до Польщі вболівальників.

Хоча у команд групи В буде зайва доба на підготовку, але і вони поступово прибувають в свої табори. Нідерланди та Німеччина прилетіли до Польщі в понеділок, 4 червня.

13 з 16 учасників Євро-2012 ухвалили рішення постійно базуватися в Польщі на час турніру. Команди, що гратимуть в Україні, будуть прибувати до країни напередодні своїх матчів.

Чотири збірні - Польща, Греція, Хорватія та Росія - будуть жити в Варшаві або її околицях. Зокрема, господарі чемпіонату розташуються в готелі Hyatt Regency Warsaw і будуть тренуватися на стадіоні клубу Полонія, а росіяни обрали місцем своєї постійної дислокації готель Le Meridien Bristol у польській столиці та міський стадіон в Сулеювіку.

Команди Німеччини, Данії, Ірландії та Іспанії обрали Гданськ, Англія, Італія та Нідерланди - друге за величиною польське місто Краків. Португальці зупиняться в Познані, а збірна Чехії буде жити неподалік дому - у Вроцлаві, зовсім поряд з польсько-чеської кордоном.

Збірна України для підготовки до матчів Євро-2012 буде використовувати тренувальний центр ФК Динамо (Київ).

Зазначимо, що до України прибувають не лише гравці, але і їхні вболівальники. Так, до України почали прибувати перші уболівальники з Нідерландів, Німеччини, Південної Африки, Швеції, Польщі та Росії, а також волонтери УЄФА. Прикордонна служба повідомила, що кордон України перетнули понад 200 уболівальників. Чемпіонат Євро-2012 стартує вже в п'ятницю.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1067 | Додав: adminA | Теги: Франції - до Донецька, Києва, збірної Швеції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]