Сб, 2024-04-20, 01:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:56
До консульства РФ у Харкові принесли "труну з Путіним"
Інші останні Новини з регіонів України

Проукраїнські сили Харкова в неділю 12 червня 2016 року принесли під російське консульство труну з опудалом чинного президента Російської Федерації Володимира Путіна й влаштували символічний "похорон". Про це пише в соцмережах IT Sector.

Громадські активісти таким чином відзначають День Росії.

Перед цим близько 20 активістів пронесли труну з опудалом Путіна вулицями Харкова. Церемонію супроводжував духовий оркестр, який грав похоронний марш. Акцію активісти приурочили до Дня Росії.

"... Учасники акції пронесли труну з опудалом Путіна від вулиці Пушкінської до будівлі генконсульства Росії на вулиці Максиміліанівській.

Ходу супроводжував духовий оркестр, який грав як траурну, так і веселу й розважальну музику", - наводить додаткові подробиці "DePo. Харків".

Навпроти входу до генконсульства, просто посеред проїжджої частини, активісти залишили "труну". За словами представника "Правого сектору" Юрія Ліхоти, таким чином харків'яни привітали росіян з Днем незалежності. Він зазначив, що це свято для Росії є "абсурдним", тому подібним чином й відбулося "привітання".

Як вже повідомлялося, 10 червня українська громада Одеси заблокувала місцеве генконсульство РФ, зірвавши таким чином урочистий прийом до Дня Росії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 821 | Додав: adminA | Теги: труна з Путіним, консульство РФ, харків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]