Пт, 2024-04-19, 10:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:50
Довгий роздає бабусям проднабори, агітуючи за себе. ВІДЕО
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Колишній секретар Київради Олесь Довгий почав передвиборну агітацію в одному з районів на Лівому березі Києва. Відео зустрічі Довгого з "бабусями" з’явилося в Інтернеті. Як видно на відео, перед майбутніми виборцями ввіреного йому району Довгий днями презентував свою "соціально спрямовану новорічну акцію".

Акція полягає в роздачі знайомих киянам ще від часів Леоніда Черновецького продуктових пайків. Однак Довгий стверджує, що його акція принципово нова і не має на меті підкуп виборців, передає "Українська правда".

"Ось це в моєму розумінні – "по-новому". В якому сенсі? Тому що це по-людськи. Тут нема жодного іншого напису, крім "До святкового столу", - продемонстрував Довгий бабусям білу коробку з харчами.

"Крім привітання, всередині ви не побачите жодного прізвища, жодної політичної сили, жодного кандидата", - стверджує він. При цьому далі Довгий ненав’язливо агітує за себе, обіцяючи допомогти бабусям не лише проднаборами, а й "конкретними справами".

"І я, як обіцяв, покажу, що означає робота депутата-мажоритарника. Я вам покажу, що означає десятки чи сотні тисяч відпрацьованих звернень, вирішених питань, заасфальтованих дір… Сила будь-якого політика – не в проднаборі!" - продовжив пафос колишній член команди Черновецького.

Наостанок Довгий пожалівся на журналістів, від "бруду" яких йому "хочеться плакати", і зізнався, що агітує за себе стаханівськими темпами – особисто обходить за день мінімум 100 квартир.

Раніше повідомлялось, що Довгого закріплено кандидатом від Партії регіонів за Дніпровським районом. Головним його суперником планує стати відомий боксер Віталій Кличко.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1148 | Додав: nowyny | Теги: проднабори, Бабусі, Олесь Довгий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]