Сб, 2024-05-04, 20:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:31
В ПС ЗСУ розповіли деталі нічної атаки - дрони й балістика
Інші останні Новини України

Українським захисникам вдалося збити 21 з 28 випущених військами рф ударних дронів, повідомили в ПС ЗСУ. Також з окупованої Донеччини були пуски балістичних ракет С-300.

Війська рф випустили в ніч на неділю, 7 січня, загалом 28 ударних БпЛА типу Shahed-136/131 під час ударів по різних регіонах України. Як повідомили в Повітряних силах Збройних сил України (ПС ЗСУ), пуск дронів російські агресори проводили з району Приморсько-Ахтарськ у рф.

Силами та засобами Повітряних Сил та Сил оборони України знищено 21 БпЛА, йдеться в повідомленні.

До відбиття повітряного нападу було залучено зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи. Зазначається, що протиповітряна оборона працювала у межах Запорізької, Миколаївської, Одеської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Вінницької та Черкаської областей, уточнили в ПС ЗСУ.

Руйнування в Дніпрі внаслідок атаки російських дронів

Тим часом Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області повідомило про руйнування й постраждалих у Дніпрі внаслідок ударів російських дронів. Під час атаки було "пошкоджено житлову будівлю та знищені легкові автомобілі", йдеться в повідомленні. "Надзвичайники врятували 6 людей, з яких двоє дітей. На щастя, загиблих немає", - наголосили в службі.

Водночас з окупованої частини Донецької області росіяни випустили три керовані зенітні ракети типу С-300, сказано в повідомленні. Про збиття цих балістичних цілей нічого не повідомляється.

Основними напрямками російських ударів були південний та східний, уточнили в ПС ЗСУ.

Як повідомлялося, внаслідок скоєних 6 січня російських ударів ракетами С-300 по Покровському районі Донеччини, за попередніми даними, загинуло 11 людей, з яких п'ятеро дітей.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 271 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]