Пт, 2024-04-19, 18:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:44
Естонку Яніку Меріло глава Мінекономрозвитку призначив радником
Інші останні Економічні новини

Глава Міністерства економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус призначив своїм радником керуючого директора Української асоціації венчурного капіталу і прямих інвестицій (UVCA) Яніку Меріло.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби міністерства, пише видання http://nowyny.eu/.

"Я радий вітати нового члена команди - Яніку Меріло і впевнений, що її досвід, в тому числі і міжнародний, у сфері розвитку підприємництва та інвестицій, буде потрібним і корисним як для міністерства, так і для країни в цілому", - прокоментував призначення Айварас Абромавичус.

Яніка Меріло відповідатиме за напрямок залучення інвестицій, поліпшення інвестиційного та бізнес-клімату, координацію міжнародних програм і розробку рішень електронного уряду.

"Для мене велика честь працювати з Айварасом Абромавичусом, якого я завжди вважала одним з кращих фахівців. Я вдячна за можливість не тільки говорити про те, що треба робити для розвитку інвестиційного та бізнес-клімату, електронного уряду, а й докласти свої зусилля та вміння", - зазначила Яніка Меріло.

Як відомо, Яніка Меріло є виконавчим директором Асоціації міжнародних інвесторів UVCA, експертом Агентства електронного уряду України, членом ради директорів UАngel та радником голови комітету закордонних справ парламенту Естонії. Вона більше 12 років присвятила питань залучення коштів на ринки Росії, України, країн Балтії, займаючи керівні посади в ряді інвестиційних фондів Європи.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 906 | Додав: adminA | Теги: естонку Яніку Меріло, глава Мінекономрозвитку, радником | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]