Пт, 2024-03-29, 15:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:37
ФБР вже долучилося до розслідування вбивства Шеремета. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

У Державному департаменті США шоковані і засмучені вбивством журналіста "Української правди" Павла Шеремета.

Про це йдеться в заяві зовнішньополітичного відомства, передає ЛІГА.net.

Держдепартамент привітав заяву поліції і Генеральної прокуратури, що вбивство буде розслідувано і винних буде покарано.

Підтверджується, що Федеральне бюро розслідувань підключилося до розслідування, щоб допомогти українській владі.

У заяві наголошується, що Шеремет зіграв важливу роль для української демократії, висвітлюючи важливі теми, зокрема, корупцію і влада. Будучи громадянином Бєларусі, для журналістів цієї країни він був прикладом мужності і завзятості.

Напередодні президент України Петро Порошенко повідомив, що отримав згоду від ФБР США підключитися до розслідування вбивства Шеремета.

Нагадаємо, 20 липня о 7:45 ранку в центрі Києва в результаті спрацьовування вибухового пристрою в автомобілі загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

В СБУ розглядають вже 6 версій вбивства Шеремета, розповів Тандіт

Слідство розглядає вже 6 версій причин вбивства журналіста Павла Шеремета. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив радник голови СБУ Юрій Тандіт.

"Їх вже шість, я можу лише назвати попередні чотири", - повідомив Тандіт.

Він також зазначив, що слідство прислухається до версії нардепа Сергія Висоцького, який припустив, що вбивство Шеремета може стати початком спецоперації проти держбезпеки України.

Окрім того, однією з версій є замах на Олену Притулу. Тандіт також озвучив прохання не розголошувати подробиць слідства і не піаритися на тому, що сталося.

В ефірі "5 каналу" Тандіт висловив думку, що вбивство Шеремета може бути спробою дискредитувати українських силовиків всередині держави.

"Йде війна на Сході, і використовуються всі способи дискредитувати силовиків всередині держави. У відкриту не виходить з нами боротися, ми робимо все, щоб зберегти цілісність України, тому використовують навіть такі підлі способи вбиваючи цинічно журналіста. І ми повинні зробити все, щоб знайти не тільки виконавців, а й замовника вбивства", - заявив Тандіт.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 823 | Додав: adminA | Теги: ФБР, розслідування вбивства Шеремета | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]